کوروش ربیعی در گفتگوبا خبرنگار مهر با بیان اینکه اراضی که پرندگان مهاجر در سرخرود در آن بسر می برند، متعلق به محط زیست نیست و کشارزی است، اظهار داشت: عدم بارندگی در روزهای اخیر سبب شده تا نگرانی خشک شدن تالاب و کم آبی آن باشیم.
وی اظهار داشت: پای کوتای قو توان نگهداری وزن بالای 10 کیلوگرم قو را ندارد و خشکی آب تالاب و کم آبی آن برای پرنده مشکلاتی ایجاد می کند.
وی عنوان کرد: در ماه اخیر شاهد بارش کم در استان بودیم که بارندگی کم، شرایط نامناسبی را در این تالاب سرخرود ایجاد کرده است.
ربیعی گفت: قوها نمی توانند به منابع گیاهی موجود در اراضی اکتفا کنند و این منابع پایان می یابد و در این راستا، برای تامین غذای پرندگان برنامه ریزی شده است.
کارشناس مسئول حیات وحش حفاظت محیط زیست مازندران با اشاره به اینکه نگرانی بابت تامین غذای پرندگان مهاجر نداریم گفت: از منابع اداره کل و سامان و استان برای تامین غذایی پرندگان استفاده می کنیم و در عین حال از کمکهای افرا علاقمند به حیات وحش نیز بهره گیری می کنیم.
ربیعی بیان داشت: هر شب تغذیه پرندگان انجام می شود و نگران تغذیه پرندگان نیستیم.
وی با اشاره به درپیش بودن فصل کشت و کار در اراضی شالیزی و شخم اراضی گفت: با مالکان اراضی کشاورزی صحبت شده تا برای حفظ تنوع ارزشمند زیستی، شخم و شیار اراضی را دیرتر انجام دهند.
ربیعی با بیان اینکه قوها پرندگان مهاجر هستند، اظهار داشت: با سرمای هوا این پرندگان به منطقه مهاجرت می کنند و در ماه پایانی سال نیز به مناطق دیگر سفر می کنند.
به گزارش مهر، بیش زا پنج هزار قو و پرنده مهاجر برای زمستان گذرانی به تالابهای شهرستان محمودآباد مهاجرت کرده اند.
نظر شما